Kilpailijat

Start voidevalikoimasta löytyy sopivat voiteet kaikkiin kilpailuihin. FHF-sarjan pito- ja luistovoiteet toimivat kaikille keleillä ja FHF-pinnoitteilla viimeistelet parhaan luiston. Start BM-sarjan voiteet ovat likaiselle- ja keinolumelle tarkoitettu voidesarja ja HF- sekä MF-sarjan luistovoiteista sekä RF-sarjan pitovoiteista löytyy sopivat vaihtoehdot harjoituksiin. Start All Temp Loppet on oikea valinta maratonhiihtoihin. Start on voittajan valinta.

New!

Start FHF pitovoiteet

Uudet Start FHF pitovoiteet sisältävät funktionaalista fluoria. Ne toimivat joko yksinään tai pitovoiteiden pinnoitteena.
Start FHF pitovoiteet
Tutustu tuotteeseen

Start Universal HF Loppet

Universal High Fluor luistovoide

10°...-30°C
Start Universal HF Loppet

Suksivoiteet

kaikille keleille
Suksivoiteet

Sauvat

maastohiihtoon
Sauvat

Tarvikkeet

suksien huoltoon
Tarvikkeet

TOP-vinkit kilpahiihtäjille

  • Puhdista suksien luistopinnat huolellisesti START HF luistopintojen puhdistusaineella. START HF luistopintojen puhdistusaine parantaa luistovoitelun kiinnittymistä ja tekee hyvän tartuntapinnan seuraaville luistovoide kerroksille.
  • Pohjusta sukset huolellisesti pohjavoiteella, pohjavoide suojaa suksia ja parantaa pintavoitelun kulutuskestävyyttä. Harjoitusolosuhteissa yleisvoiteeksi sopii hyvin START All Temp MF luistovoide joka toimii laajalla kelialueella.
  • Valitse oikea luistovoide kelin mukaan, sulata pohjaan, anna jäähtyä ja siklaa ylimääräinen voide pois. Kovat luistovoiteet, sininen ja vihreä kannattaa siklata lämpimänä. Harjaa sukset huolellisesti.
  • Kostealla kelillä pohjan kuviointi parantaa luistoa, kuviointi onnistuu kätevästi START käsikuviointi laitteella.
  • Erilaisilla pinnoitteilla, nappi, pulveri tai neste, voidaan vähentää pohjaa kohdistuvaa nestekitkaa ja parantaa luistoa. Pinnoitteiden käytöstä löydät hyvät ohjeet START voiteluvideoista.
  • START Voiteluoppaasta löydät hyviä voiteluvinkkejä erilaisille keleillä ja erilaisiin lumi olosuhteisiin.